48: Väärinymmärryksiä

Yliopistolla nuoriso oli päässyt alkuun opintojensa kanssa. Vaikka kaikki olivat tuttuja keskenään ja jopa ystäviä yhteiselo oli ensimmäisinä viikkoina aika ujoa.

"Mitäköhän tytöt mahtaa puuhata", Oskar mietti ja katseli kattoon.

"Jos sua noin kiinnostaa mene katsomaa", Sammy naurahti.
Coral oli päättänyt herättää eloon vanhat mehiläispesät ja eikä mennyt aikaakaan kun pesä ihan notkui mehukasta hunajaa.
Pojat olivat ilmeisesti tottuneet asumaan sikolätissä, tai niin Coral ainakin ajatteli. Likaisia pyykkejä lojui milloin missäkin.
Mark sen sijaan viihtyi tyttöjen kanssa paremmin kuin hyvin. Poika oli ehkä ihastunut vähän kumpaankin Bianchin kaunottareen, mutta ei tuntunut saavan tunteilleen vastakaikua.

"Mark-kiltti, mun pitäis saada nää läksyt valmiiksi enkä pysty keskittyä kun höpötät kokoajan jotain", Chloe naurahti ystävällisesti.

"Anteeks, mä syön ja jätän sut sitten rauhaan. Tai voisin tulla kans tekemään mun läksyjä, niitä on läjäpäin", Mark jatkoi höpöttämistä ja Chloe pyöräytti silmiään.
Oskar oli myös iskenyt silmänsä Chloeen ja alkanut treenata aktiivisesti joka päivä. Mies ajatteli, että jos olisi paremmassa kunnossa Chloe huomaisi hänet helpommin.
Mark oli huomannut miten Coral oli hoitanut pyykit tähän asti yksin ja aikoi auttaa tyttöä. Mark sai kuitenkin pelkkää sotkua ja huolenaihetta aikaan sillä hänen vaatteensa syttyivät palamaan. Tapahtumasta kuitenkin selvittiin säikähdyksellä. Mark päätti sitten jättää pyykit suosiolla Coralin hommaksi.
Sammy ja Chloe viihtyivät päivä päivältä enemmän toistensa seurassa. Meni jopa tunteja niin ettei kumpikaan puhunut toiselle mitään, mutta silti heidän välillään kipinöi.

Välillä Sammy huomasi jääneensä tuijottamaan Chloeta. Tyttö oli niin kaunis.
"Oon miettinyt et pyytäisin jompaa kumpaa tyttöä kanssani ulos", Mark sanoi ja sai pojat säpsähtämään.

"Ai niinku treffeille?" Oskar kysyi hämmästyneenä ja jäi miettimään miten kova kilpailija Mark hänelle olisi.

"Niin, en vain osaa päättää kumpaa kysyisin", Mark naurahti hermostuneena.

"Oiskohan paras ensin päättää jompi kumpi ja kysyä sitten vasta. Tytöt ei varmaan arvosta sitä et yrität liehitellä heitä kumpaakin", Sammy sanoi ja naurahti.
Ensimmäinen opiskeluvuosi kului kuin siivillä. Läksyjen ja muiden koulutehtävien lisäksi nuorison oli opiskeltava taikuutta. Taikuus vasta hankala aine olikin.

"En ymmärrä näistä riimuista mitään", Oskar sanoi turhautuneena ja pamautti kirjan kiinni käyttäen vain yhtä kättä.

"Älä nyt Oskar! Loppujen lopuksi ne on aika helppoja sitten kun sen vain hoksaa", Coral yritti lohduttaa.


***


Mitä enemmän Chloe ja Sammy viettivät aikaa yhdessä, sitä enemmän heidän välillään kipinöi. Sammyä oli hieman jäänyt häiritsemään Markin suunnitelmat, joten hän päätti paljastaa ne Chloelle.

"Siis onko Mark tosissaan", Chloe naurahti. "Musta tuntuu ettei se edes oikeasti ole kiinnostunut meistä kummastakaan, haluaa vaan tyttöystävän itselleen", nainen jatkoi.

"Joo ei varmaan. Aattelin vain asiasta mainita, tiesin että ette oikein arvosta tuollaista käytöstä", Sammy sanoi hieman hermostuneena.
"Ihan vaan senkö takia asiasta mainitsit?" Chloe kysyi viettelevästi ja lähestyi Sammyä hiljaa. "Musta tuntuu että meidän välillä on jotain muutakin", nainen jatkoi ja huomasi itsekin olevansa rohkeampi kuin yleensä.

"No tuota, jos totta puhutaan niin kyllä mustakin tuntuu että tässä on jotain muuta", Sammy sanoi ja rohkaistui itsekin. Chloen aloitteesta Sammy hivuttautui itsekin lähemmäs naista ja kietoi kätensä tämän harteille.
"Olen halunnut tehdä tämän siitä päivästä lähtien kun kävit luonamme sinä viikonloppuna kun vierailimme taikamaailmassa", Sammy sanoi ja nousi seisomaan.

Sammy tarttui Chloeta kädestä ja veti tämän yllättäen syvään ja kiihkeään suudelmaan.
"Vau", Chloe henkäisi viimein kun Sammy irrotti otteensa hänestä.

"O-oliko tuo liikaa?" Sammy kysyi hieman hätääntyneenä ja yritti lukea Chloen kasvoilta tämän tuntemuksia.
"Ei tietenkään", Chloe vastasi nopeasti. "Ehkä vähän yllätyin, vaikkakin olin itsekin odottanut tuon tapahtuvan", Chloe lisäsi ja tarttui poikaa käsistä.

"Käsitänkö nyt oikein, sinäkin tunnet jotain minua kohtaan?" Sammy kysyi varovasti.

"Oi Sammy, olen tuntenut jo kauan aikaa", Chloe huokaisi helpottuneena.
Chloe jäi yhtäkkiä miettimään siskoaan ja muita poikia asunnolla.

"Mikä nyt?" Sammy kysyi hämmästyneenä.

"No mietin vain että miten muut suhtautuvat meihin, olemmehan olleet ikuisuuden ystäviä keskenämme", Chloe vastasi vaivaantuneena.
"No mitä jos otettaisiin ihan rauhassa ja tunnusteltaisiin tilannetta?" Sammy kysyi ja näki miten Chloen silmät alkoivat välkkyä.

"Oikeasti? Tekisitkö sen vuokseni?" Chloe kysyi.

"Tottakai, tekisin vuoksesi mitä vain usko pois", Sammy lisäsi ja suukotti naista uudelleen.


***


Taikajuomien valmistus sujui Oskarilta paljon paremmin kuin muinaisten riimujen tulkinta. Keitokset jopa näyttivät ihan oikeilta, vaikka kuplivatkin välillä yli.
Mark oli jäänyt miettimään Sammyn sanomisia. Mies ei vieläkään osannut päättää kumpaa pyytäisi, mutta tilaisuuden tullen hän tekisi sen. Olipa silloin tarjolla kumpi tahansa.

"Hei Coral, mitä puuhaat?" Mark kysyi ja sai Coralin keskittymisen herpaantumaan.

"Yritän saada oikoluettua tän mun esseen, tässä on palautus huomenna", Coral vastasi ja yritti keskittyä uudelleen.

"Mä oon miettinyt et lähtisitkö viikonloppuna käymään mun kanssa tossa läheisessä pubissa", Mark jatkoi ja yritti kysyä asiaa ihan ohimennen.
Coral jähmettyi paikalleen. Chloe oli ennättänyt varoittaa siskoaan tästä, mutta ei Coral ajatellut että Mark kysyisi oikeasti.

"No tuota, ehkä joskus toiste. Mulla on oikeasti niin paljon kouluhommia etten oikein ehtisi", Coral sai viimein sanottua.

"Okei, mä muistutan sua myöhemmin", Mark vastasi eikä kuulostanut lainkaan harmistuneelta.
Mark oli jokatapauksessa päättänyt lähteä käymään pubissa ja oli saanut houkuteltua Oskarin mukaansa.

"Todellako pyysit Coralia ulos? Päädyit sitten häneen", Oskar kysyi kiinnostuneena.

"No en osannut päättää vaan tilaisuus päätti puolestani", Mark seposti ja yritti tilata samalla juotavaa.
"No miten kävi? Suostuiko Coral?" Oskar uteli.

"No eipä se kieltäytynytkään. Sovittiin että mennään joku toinen kerta", Mark sanoi virnistäen ja  siemaisi juuri tilaamaansa kaakaonmakuista juomaa.

"Tämähän tarkoittaa sitä etä mä voin sit pyytää Chloeta", Oskar sopersi.

"Siitä vaan! Mä keskityn nyt ihan vaan Coraliin", Mark totesi.


***


Välillä Chloe ja Sammy ihmettelivät itsekin, miten heidän suhteensa ei ollut paljastunut kenellekkään, sillä intohimo heidän välillään oli ihan päivänselvää. Toisaalta pariskunta pysytteli aina piilossa ja tuskimpa kukaan oli seurannut niin tarkasti, että olisi huomannut heidän livahtavan yhtäaikaa iltaisin suihkuun.
Coral oli yrittänyt vältellä Markia niin paljon kuin pystyi. Hän ei vain saanut sanottua, ettei ollut kiinnostunut pojasta. Coralista tuntui, että Mark oli ymmärtänyt väärin koko tilanteen, mutta olihan se osaksi myös hänen omaa vikaansa.

Mark ei ollut huomannut välttelyä ollenkaan vaan eli ihan omassa kuplassaan. Hän oli omasta mielestään jo miltei rakastunut Coraliin, vaikkeivat he olleet edes käyneet ulkona yhdessä.
Coral oli alkanut viettää yhä enemmän aikaa kampuksella, jotta muut luulisivat hänen olevan luennoilla. Näin hän vältti jäämästä Markin kanssa kahden asunnolle.
Kampuksella oli paljon mielenkiintoisia paikkoja ja tarinoita, joihin Coral ei ollut ennen kiinnittänyt mitään huomiota. Lisäksi kampuksen läheisyydessä järjestettiin paljon tapahtumia, joihin tyttö ei ollut ennen miettinyt edes osallistuvansa.
Läheisiltä kojuilta sai tilattua myös todella monipuolista ruokaa. Ruuan lisäksi kojulla työskentelevät kokit jakoivat mielellään ruokiensa reseptejä opiskelijoille eteenpäin.
Kampuksen liepeillä istuskellessaan Coralilla oli aikaa seurata muita opiskelijoita ja heidän käyttäytymistään. Milloin missäkin oli rakastavaisten riita tai orastava romanssi. Välillä nainen mietti pitäisikö hänen sittenkin suostua Markin kanssa ulos? Eihän se niin kamalaa voinut olla? Sitäpaitsi Mark voisi olla ihan erilainen tuollaisessa intiimissä tilanteessa.
"Mitäs sä täällä yksin istuskelet?" matala miesääni kysyi ja Coral säpsähti jaloilleen.

"Öö läksyjä vaan", Coral vastasi nopeasti.

"Tee rauhassa vaan, olit niin keskittynyt joten ajattelin hieman säikäyttää", mies sanoi hymyillen ja jatkoi matkaansa.

Coral jäi hölmistyneenä tuijottamaan tämän perään. Oliko hän vain kuvitellut vai oliko tuo tuntematon tyyppi juuri flirttaillut hänen kanssaan?

Kommentit

Suositut tekstit